تعمیر لاستیک یکی از راه حل های اصاصی برای غالب شدن به مراحل بازی کالاف دیوتی مود زامبی است که باید به عنوان بخشی از ماموریت Road Rage Tier 1 یا سطح اول تکمیل گردد. در حالی که کشتن بیش از 30 زامبی با یک ماشین یک دشوار و گاها احمقانه است، تعمیر یک تایر نابود شده دشوارتر است زمانی که شما قصد فرار از میدان نبرد و به بدست آوردن پشتیبانی نیاز دارید. در این راهنمای Modern Warfare 3 ، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه Road Rage Tier 1 را تکمیل کنید تا بتوانید به ماموریت سطح 2 ، رهگیری و نابود کردن یک کاروان مزدور بروید.
نحوه تعمیر لاستیک در Modern Warfare 3 مود زامبی:
برای تعمیر یک تایر در MWZ ، تنها کاری که باید انجام دهید این است که به کنار یک تایر پنچر شده بروید و دکمه interact را نگه دارید. این دکمه در پلتفرم های مختلف متفاوت است و درحقیقت همان دکمه ای است که برای ورود به خود وسیله نقلیه استفاده می کنید، که بر اساس پلتفرم شما و اگر از یک صفحه کلید یا کنترلر استفاده می کنید متفاوت است.
قبل از اینکه بتوانید لاستیک را تعمیر کنید ، ابتدا باید آن را پنچر شده یا تخریب شده بیابید. ساده ترین راه برای انجام این کار این است که فقط یک اسلحه را بیرون بیاورید، آن را به یک تایر برای هر وسیله نقلیه قابل رانندگی هدف قرار دهید ، و ماشه را بکشید تا چرخ وسیله نقلیه، منفجر شود. وقتی خراب شد، به تایر نگاه کنید و پیام از “enter vehicle” به “repair tire” تغییر خواهد کرد.”دکمه interact را نگه دارید تا لاستیک به شکل طبیعی خود بازگردد. توجه کنید درحین اینکار می بایست نشانه شما به سمت تایر تخریب شده باشد تا همچی منظم پیش رود.
تعمیر لاستیک فقط چند ثانیه طول می کشد و نیازی به ابزار خاصی ندارید.
برای پایان دادن به ماموریت Road Rage قسمت اول، شما باید 30 زامبی را با ماشین خود بکشید و به اصطلاح زیر بگیرید. ابتدا نقشه خود را باز کنید و یک وسیله نقلیه قابل رانندگی پیدا کنید. کامیون های بزرگ اینجا بهتر کار می کنند و کاربردی تر هستند ، اما حتی یک ATV (نوعی ماشین) می تواند کار را انجام دهد.
هنگامی که ماشین خود را پیدا کردید ، به داخل کابین آن بروید و آن را جستجو کنید تا سالم باشد تا بتوانید مرحله سطح اول خود را به پایان برسانید. زامبی ها باید به طور تصادفی در گروه های سه یا چهار تایی در جاده ها گرد هم می آیند. فقط رانندگی کنید یا به پیش آنها برگردید و منتظر گروه بعدی باشید. شما می توانید این کار را در هر نقطه از نقشه انجام دهید و هر نقطه استراتژی تر انجام دهید.
شما می توانید ماشین خود را به مناطق با تراکم بالاتر ، مانند جایی که طوفان های الکتریکی اتفاق می افتد ، پیش ببرید. این یکی از راه های سریع برای پایان دادن به ماموریت است، اما این ریسک برای شما کاملا وجود دارد که که ماشین، دوباره خراب شود و شما در نقطه ای حساس و شلوغ زمین گیر شوید و فرصت تعمیر و ادامه مرحله از شما صلب شود، پس مراقب رانندگی خود باشید. ماموریت شما زمانی تمام می شود که 30 نفر رو بکشی و یه لاستیک رو تعمیر کنی .تمام!
منبع: Game Informer